söndag 25 januari 2009

Another day in appleparadise

I går fick jag veta att jag hade blås på konfekten. Istället för orchards skulle jag nu uthärda ytterligare en dag i äppelpackningsfabriken. Egentligen inget nytt förutom olika soters äpplen som ska packas endera 8+7 eller 6+6 ( oerhört intressant information) mest häpnadesväckande var väl kibbutzmedlemens kommentar när en av lådorna med äpplen gick sönder- Äh, det gör inget, det ska bara till Gaza... Annars fick jag ryggont av alla lådor vilket efter lite klagande lett till att jag nu ändå får hamna på orchards imorgon tillsammans med några koreaner..blir till att köra igång vid 5.30, så det får bli en tidig kväll

Annars avslutades dagen med en joggingtur innanför och utanför kibbutzstängslet, vilket mest påminde mig om min dåliga kondition, blodsmak i munnen och väldigt trötta ben. Men jag får väl börja i liten skala ocjh inte sikta på Libanon direkt.

Nu har några tänt en bonfire( heter det så?) andra kollar på en film från min dator, efter ett tag bestämde jag mig för att skippa filmen och istället sjunga lite sånger kring lägerelden.

Nu e det hög tid att sova!

Tyvärr blir det inga bilder denna gång på grund av tekniskt missöde!

2 kommentarer:

  1. en personlig fråga här; joggar du på order eller var det egen idé???
    SLA

    SvaraRadera
  2. SLA-gerillan: Det var på egen order.,...något får man bestämma i denna socialistiska idyll!;-)

    SvaraRadera